Пятница, 2024-03-29, 5:43:37

Приветствую Вас Гость | RSS

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Все для чоловіків » Для справжніх чоловіків » Що чоловіку НЕ слід робити у ліжку (10 правил)
Що чоловіку НЕ слід робити у ліжку
OleksiiДата: Вторник, 2008-06-17, 9:12:42 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 3
Репутация: 0
Статус: Offline
Зовсім не всі чоловіки під час сексу помічають та знають що саме стосовно жінок вони роблять невірно. Однак це добре знають, помічають та розуміють представниці слабкої статі. Вони навіть розробили ряд рекомендацій, наслідуючи які представники сильної статі зможуть уникнути цілого ряду інколи фатальних помилок. Отже, що НЕ слід робити:

1. Байдуже ставитись до того місця куди ви плануєте привести жінку.

Кожна жінка має свої уподобання з приводу підходящого місця і часу, але якщо вона погоджується на ваш варіант, то він має бути чистим та охайним: жодних коробок від піци та бляшанок з-під пива на підлозі, ніяких брудних чашок і шкарпеток по всій кімнаті та неприємного запаху. Приберіть, підготуйте приємну музику, келих вина або шампанського тощо. Одним словом мінімальний джентльменський набір.

2. Опускати прелюдію

Час від часу ми всі відчуваємо напади пристрасті, коли витрачати час на прелюдію здається нерозумним. Однак так відбувається не завжди і зазвичай прелюдія сприяє розпаленню пристрасті в жінки. Якою має бути прелюдія, тривалою чи короткою, залежить від вашого уміння відчувати партнерку. Саме від цього залежить які спомини про себе ви залишите в жінки. Відсутність прелюдії небезпечне тим, що партнерка не відчуває оргазму, а отже ніч, що вона провела разом з вами вона схоче забути якнайшвидше.

3. Втрачати контроль над своїми почуттями

Ви не втрачали самовладання, коли вона сиділа поруч з вами у сукні з глибоким вирізом та звабливо посміхалася. Ви були стриманим, коли їхали в машині і коли сиділи поруч на канапі, а вона наче випадково поклала руку вам на коліно. То чому ж тоді в ліжку ви маєте втратити контроль над собою? Наслідування стриманій лінії поведінки змусить вашу партнерку бажати вас ще сильніше, що в решті решт перетвориться на незабутній сексуальний досвід для вас обох.

4. Ігнорувати мову її тіла

У більшості випадків, жінки соромляться сказати прямо, чого саме вони чекають від партнера в сексі, однак їх тіло сигналізує про це дуже точно. Головне, не ігнорувати ці знаки. Слідкуйте за тим як вона відповідає на ваші доторки і тоді ви зрозумієте як її пестити – ніжніше чи жорсткіше. Не поводьтеся з жінкою як з надувною лялькою і ви отримаєте свою винагороду.

5. Прагнути всього та одразу
Жінкам подобається куштувати щось «гостреньке» з партнером, якому вони довіряють. Це відбувається не одразу. Вам у жодному випадку не слід їх квапити та намагатися форсувати події. Втілюйте нові позиції та відкривайте свої фантазії поступово, але впевнено.

6. Ставитись до жінки зневажливо

Не зважаючи на те, що в порнофільмах створюється образ мачо, який зневажливо ставиться до партнерки, в реальному житті цей фокус проходить нечасто. Спочатку жінка може вам підіграти, щоб дати трохи задоволення, але потім її реакція буде вкрай негативною. Якщо вас дійсно приваблює секс такого роду, впевніться в тому, що ваша партнерка дотримується тих само поглядів на брутальність еяколяцію на неї та принизливе ставлення.

7. Командувати

Якщо ви хочете повідомити партнерку про свої бажання у ліжку, про те як їй краще рухатись та якої пози набрати, не слід робити це командним тоном. Можна сказати їй про свої бажання м’яким голосом, ніжно дивлячись при цьому в очі. Можна взагалі нічого не говорити, а лише м’яко направити її тіло в потрібному напрямку та прослідкувати щза її реакцією. Ніжний підхід дає більший результат.

8. Ігнорувати її ерогенні зони

Крім очевидних ерогенних зон, жінка має ще багато менш помітних, але не менш важливих місць. Не обмежуйтеся лише грудьми, пестіть ключицю, ніжно рухайтесь пальцями впродовж спини, цілуйте стегна та ноги, пограйтеся із ступнями.

9. Вважати, що коли ви мали оргазм, то ваша партнерка також залишилася задоволеною.

Пам’ятайте, що крім вас у сексі брала участь ще й жінка, яка також хоче відчути оргазм. Спробуйте, щонайменше задовольнити її. Як відрізнити справжній оргазм від імітації: після оргазму жінка не дуже налаштована на ведення постільних бесід, вона краще подрімає разом з вами.

10. Йти одразу ж після сексу.

Це одна з найогидніших речей, на які здатен чоловік. Якщо вам настільки неприємна жінка, з якою ви провели ніч, спробуйте з нею поговорити хоча б тридцять хвилин, перед тим як піти. А наступного разу краще скористайтеся послугами професіоналки. Так буде чесніше.

Наслідування цих порад допоможе вам виглядати в очах жінок таким коханцем, до якого вони тягнутимуться наче магніт і прагнутимуть нових зустрічей.

 
Форум » Все для чоловіків » Для справжніх чоловіків » Що чоловіку НЕ слід робити у ліжку (10 правил)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: